Член на УС на Лотус София Моторспорт Клуб. Дългогодишен член на Организационната Комисия на националния любителски шампионат по картинг Auto-Kart Championship (първоначално носещ името Club F1 Kart Championship) през първите години от провеждането му. Познанията му в сферата на множество видове технологии, включително автомобилните, са в основата на разработката на всички изисквания и правила, свързани с техническата част в организацията на състезанията от шампионата. Освен по тези въпроси, отговаря и за материалното осигуряване и цялостната подготовка на автомобилите в Лотус София Моторспорт Клуб, които участват в състезания и други специални събития.

Със сериозен опит като състезател от 2005 г. насам - множество години с челни класирания и победи в националния любителски шампионат по картинг Auto-Kart Championship и други индивидуални любителски картинг надпревари, и понастоящем най-опитният с автомобил Lotus Elise в клуба. Най-титулован от всички състезатели в отбора. Победител в Ендуранс състезанието на писта Серес в Гърция през 2012 г. в група "Нормал", шампион в "Ендуранс сериите" в България през 2012 г., клас "Модифицирани до 2000 куб см", както и общо 7 пъти шампион в Bulgarian Endurance Championship - един път в генералното класиране за 2017 г.; два пъти в "Ендуранс" през 2014 и 2017 г., два пъти в "Ендуранс Спринт" през 2016 и 2017 г. и два пъти в "Ендуранс Пол" през 2015 и 2016 г., в клас "Състезателни, до 2000 куб см".

Мениджър и експерт в сферата на IT инфраструктурата и проектите. Инженер по образование. Инструктор в Lotus Sofia Motorsport Driving School.