Председател на УС на Лотус София Моторспорт Клуб - организатора на състезанията от шампионата. Освен голям фен на спортната марка Lotus, той е и почитател на автомобилния спорт от дълги години. Разпалилата се страст от пистовото каране предизвиква у него желанието не просто да се карат автомобили по пистите, а да се участва в организирани прояви и състезания. Опитът му като мениджър на утвърдила се компания му помага да събере качествен екип от доказали се професионалисти, когато стартира инициативата клуба да организира шампионата.

За няколкото години активно участие като състезател на любителски ниво, се поздравява с доста успехи с отбора на Лотус София Моторспорт, автомобил Lotus Elise - шампионска титла в "Ендуранс сериите" в България през 2012 г., клас "Модифицирани до 2000 куб см", както и общо 7 шампионски титли в Bulgarian Endurance Championship - една в генералното класиране за 2017 г.; две в "Ендуранс" през 2014 и 2017 г., две в "Ендуранс Спринт" през 2016 и 2017 г. и две в "Ендуранс Пол" през 2015 и 2016 г., в клас "Състезателни, до 2000 куб см".

Мениджър и експерт в сферата на IT инфраструктурата и проектите. Инженер по образование. Инструктор в Lotus Sofia Motorsport Driving School. От м. март 2017 г. е вицепрезидент на Българската федерация по мотоциклетизъм.